Vestigingen en afhaaldepots

Gasco Benelux heeft 2 vestigingen: de hoofdzetel in Delft gelegen en het logistieke centrum in Weeze (Duitsland). U vindt bij deze 2 vestigingen ons complete assortiment: Koudemiddelen, koudedragers, industriële gassen, oliën, reinigingsmiddelen, PU schuim, koeltechnisch gereedschap enz.

Daarnaast werkt Gasco in Nederland samen met afhaaldepots specifiek voor de koelgassen. Naast koelgassen, vindt u er een kleine, beperkte voorraad van industriële gassen zoals, 4 liter zuurstof en 10 liter stikstof.

BELANGRIJK: Verwar zeker niet onze afhaaldepots met onze distributeurs/verdelers.

Afhaaldepots werden opgericht ter noodbevoorrading voor officieel gecertificeerde koeltechnici. Wij adviseren daarom altijd eerst te bellen naar het afhaaldepot om zeker te zijn dat het gas dat u nodig hebt beschikbaar is.

Wilt u uw lege cilinder omruilen in een bepaalde regio bij een van onze distributeurs in Nederland of België? Gelieve dan contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder naar het dichtste Gasco verdeelpunt dat uw cilindertype op voorraad heeft. Zo hoeft u zich niet fysiek naar Delft of Weeze te begeven.

 

Op onderstaande kaart vindt u enkel onze afhaaldepots in Nederland. Neem contact met ons op indien u een dichtsbijzijnde verdeler/distributeur zoekt!

  • Vestiging Gasco Benelux Vestiging Gasco Benelux
  • Afhaalpunten Afhaalpunten