Vestigingen en afhaaldepots

Gasco Benelux heeft 2 vestigingen: de hoofdzetel in Delft gelegen en het logistieke centrum in Weeze (Duitsland). U vindt bij deze 2 vestigingen ons complete assortiment: Koudemiddelen, koudedragers, industriële gassen, oliën, reinigingsmiddelen, PU schuim, koeltechnisch gereedschap enz.

Daarnaast werkt Gasco Benelux in Nederland samen met Afhaaldepots specifiek voor de koelgassen. Naast koelgassen, vindt u er een kleine, beperkte voorraad van industriële gassen zoals, zuurstof, stikstof,…

Deze afhaaldepots werden opgericht ter noodbevoorrading voor officieel gecertificeerde koeltechnici. Wij adviseren daarom altijd eerst te bellen naar het afhaaldepot om zeker te zijn dat het gas dat u nodig hebt beschikbaar is. In de depots kan u ook steeds lege cilinders inleveren (geen reclaim cilinders).

Verwar zeker niet onze afhaaldepots met onze distributeurs/verdelers.

Wilt u uw lege cilinder omruilen in een bepaalde regio bij een van onze distributeurs in Nederland of België? Gelieve dan contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder naar het dichtste Gasco verdeelpunt dat uw cilindertype op voorraad heeft. Zo hoeft u zich niet fysiek naar Delft of Weeze te begeven.

 

  • Vestiging Gasco Benelux Vestiging Gasco Benelux
  • Afhaalpunten Afhaalpunten