Nieuws

Het allerlaatste nieuws van Gasco

 • Het belang om een erkende installateur en koudemiddel leverancier in te schakelen

  Het belang om een erkende installateur en koudemiddel leverancier in te schakelen

  Installaties zoals airco's, warmtepompen en koelapparatuur maken gebruik van koudemiddelen. Sommige koudemiddelen hebben een impact op het milieu, waardoor er vakkundig mee gewerkt moet worden. Om met koudemiddelen te mogen werken, moeten bedrijven een BRL 100-certificaat in hun bezit hebben en iedere monteur moet een BRL 200-certificaat hebben.

   

 • Nieuw afhaaldepot: Depot Botlek

  Nieuw afhaaldepot: Depot Botlek

  Het afhaaldepot in Spijkenisse is gesloten. Vanaf deze week kunt u bij ons nieuwe afhaaldepot Voorne Gas in de Botlek koudemiddelen, zuurstof, stikstof en lekzoekgas afhalen. Bij onze afhaaldepots is er altijd een kleine voorraad gas aanwezig. Wij adviseren daarom altijd eerst te bellen naar het afhaaldepot om zeker te zijn dat het gas dat u nodig hebt beschikbaar is.

 • Nieuw: Koolwaterstof vulset van Yellow Jacket

  Nieuw: Koolwaterstof vulset van Yellow Jacket

  De koolwaterstof vulset van Yellow Jacket heeft een uitstekende flessenhouder en een zeer nauwkeurige weegschaal, die de vereiste vulling nauwkeurig afweegt. Met deze set kan je veilig en effectief propaan (R-290) en isobutaan (R-600) installaties vullen. Het flesventiel en de adapters zijn compatibel met diverse R-290- en R-600a-koudemiddelflessen.

  Meer informatie? Contacteer ons

   

Eerdere berichten