PU Schuimkits

PUR schuimen

Onze PUR schuimen worden gebruikt in verschillende industriële nichesegmenten en grote bouwprojecten. Onze isolatieschuim producten dienen als ter plaatse geschuimd isolerend dichtingmiddel, om luchtlekken te voorkomen en openingen, scheuren, gaten en voegen in het bouwomhulsel te isoleren. Het wordt ook gebruikt voor het afdichten van leidingen, bochtstukken, ventielen, T-stukken en buizen, alsook voor het herstellen van koelcontainers en pakhuizen. Het isolatieschuim wordt ook gebruikt rond deur- en raamstijlen, en voor het dichten van doorvoeringen ten behoeve van mechanische en elektrische leidingen en afvoerbuizen in muren, vloeren, plafonds, zolders en daken. De toepassingen zijn echt eindeloos...

Gasco is in Nederland de officiële distributeur voor de FROTH-PAK isolatieschuim producten van Fomicom, onder een exclusief afvulcontract met DOW Europe. FROTH-PAK is een geregistreerd merk van The Dow Chemical Company.

FROTH-PAK

Het FROTH-PAK systeem is een mobiel systeem dat bestaat uit een draagbaar tweecomponenten polyurethaan schuimspuitkit. Er is dus geen machine nodig en is bijgevolg makkelijk verplaatsbaar. Gewoon verwarmen, aansluiten, opklikken en spuiten.

Deze spuitschuimen zijn hoogst kwalitatief en zijn CE goedgekeurd.

De FROTH-PAK 180, FROTH-PAK 600, FROTH-PAK 1900 kits bevatten twee cilinders die onder druk staan, de cilinders staan met slangen verbonden aan een INSTA-FLO spuitpistool. Wanneer de inhoud van de twee cilinders samen komt in de spuitmond (nozzle), vindt er een chemische reactie plaats waarbij een schuimachtige substantie ontstaat. Deze substantie zet zeer snel uit (van drie tot vijf keer het verspoten volume). Het uitschuimen duurt ongeveer 30 seconden, waarna verharding in een vaste en duurzame structuur ongeveer 5 minuten in beslag neemt.

FROTH-PAK isolatieschuim hecht zich aan de meeste oppervlakken inclusief hout, metaal, metselwerk, glas en de meeste kunststoffen. Het verhard schuim is bestand tegen vocht, isoleert, dempt geluid, geeft extra structurele steun, voorziet een luchtdichte naad en vult holtes.

Foto's, video's en instructies kan je hier vinden.

Wenst u meer informatie, advies of een demonstratie? Contacteer ons en wij helpen je graag verder!

Fomicom, onze partner voor onze PU schuimkits

Fomicom, onze partner voor onze PU schuimkits

Wil je meer weten over onze partner voor de PU isolatieschuimkits? Bekijk dan nu hun bedrijfsfilmpje.

FROTH-PAK voor specifieke bouwtoepassingen

FROTH-PAK voor specifieke bouwtoepassingen

Ontdek hoe je FROTH-PAK kan gebruiken in de bouwsector door deze nieuwe video over koudebruggen & bouwknopen in een woning te bekijken.

FROTH-PAK instructies

FROTH-PAK instructies

Hier vind je nog meer instructies, foto's en filmpjes over het FROTH-PAK isolatieschuim.