• Koelgassen en
    Koudedragers

  • Technische gassen
    en Lasbenodigdheden

  • Warmte- Koudedragers

Gasfles kopen

Veel bedrijven maken dagelijks gebruik van technische gassen, zoals gassen voor lassen, hardsolderen en snijden. Geldt dat ook voor uw bedrijf? Of heeft u gassen nodig voor lekzoeken of afpersen? Koop dan uw gasfles bij Gasco Benelux, een industriële groothandel die een groot assortiment gassen levert. 

Gassen kopen tegen scherpe prijs

U koopt bij de industriële groothandel van Gasco alleen maar gasflessen van zeer hoge kwaliteit. Daar zien wij namelijk streng op toe. En ook de prijs is heel aantrekkelijk. Ons aanbod gasflessen voor MIG - TIG en MAG lassen met beschermgassen en lasgassen als zuurstof, argon, menggas, CO2 - koolstofdioxide, helium, acetyleen of stikstof loopt uiteen van 5 liter tot 40 liter. U kunt uw gasfles eenvoudig kopen via onze webshop.

Gasfles kopen en ruilen

Wanneer u eenmaal een gasfles koopt bij Gasco, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het laten vullen daarvan. Want wij bieden u een heel praktische service: het koop-ruilsysteem. U koopt een gasfles en wordt daarvan de eigenaar. Is de cilinder leeg, dan koopt u een nieuwe gasfles bij Gasco óf een van onze groothandels in de omgeving. We leveren de nieuwe gasfles bij u af en nemen de oude gasfles weer mee. Zo hoeft u uw gasfles niet meer te laten vullen. Een ander voordeel is dat Gasco het onderhoud en de reparatie aan de gasfles verzorgt. U heeft hier dus geen omkijken naar. Maar stel: u heeft al een cilinder? maar van een andere leverancier, bijvoorbeeld Lindegas, Uniechemie of Heuvelts (HWTS) of een ander. Indien u zeker weet dat het geen huurcilinder is kunt u éénmalig voor 29 euro, naast het bedrag van de vulling, uw fles toch omruilen bij ons. Wij verzoeken wel eerst even contact op te nemen om te bespreken welke cilinder het betreft.

Uw gasfles kopen

Op deze pagina vindt u het volledige assortiment gasflessen en onderdelen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op voor een advies op maat, want we hebben alle expertise in huis over bijvoorbeeld de verschillende typen kraanaansluitingen die in diverse landen worden gebruikt. Stel ons gerust uw vraag, zodat we u verder kunnen helpen. We vertellen u graag wat we voor u kunnen doen!