Koude- en warmtedragers van Climalife

Climalife formuleert en ontwikkelt zelf al haar koude- en warmtedragers en heeft doorheen de jaren een zeer uitgebreid assortiment ontwikkeld van traditionele of biologische glycoloplossingen.

Er zijn koudedragers en warmtedragers beschikbaar voor alle toepassingen die antivries, anticorrosiebescherming of een overdrachtvloeistof nodig hebben van -60°C tot +200°C.

 

Assortiment

Greenway® Neo N assortiment

Greenway® Neo N is een te verdunnen assortiment energiedrager op plantaardige basis (1,3- propaandiol en corresie-inhibitoren), speciaal geformuleerd voor koel-, klimaatregelings-, brandbeveiligings- en warmtepompinstallaties (vloerverwarming/-koeling) en thermische zonnepaneelsystemen.

Friogel® Neo

Friogel® Neo, op basis van mono-propyleenglycol en corrosieinhibitoren, is een geconcentreerde koudedrager, special ontworpen voor de secundaire circuits van koelinstallaties die op lage temperaturen werken en in de voedingsindustrie.

Neutragel® Neo

Neutragel® Neo is een antivries op basis van mono-ethyleenglycol en corrosie-inhibitoren, speciaal ontworpen voor centrale verwarmingssystemen en industriële koelinstallaties die met lage temperaturen werken.

 

Onze koude- en warmtedragers zijn beschikbaar in verschillende verpakkingen en in bulk.

Brochure met koude- en warmtedragers van Climalife

Brochure met koude- en warmtedragers van Climalife

Ontdek het hele assortiment koude- en warmtedragers van Climalife. Een assortiment dat is afgestemd op de verschillende toepassingen.

Greenway® Neo N brochure

Greenway® Neo N brochure

Lees meer over het Greenway® Neo N assortiment: een assortiment energiedragers van biologische oorsprong met een verhoogde efficiëntie