• Koelgassen en
    Koudedragers

  • Technische gassen
    en Lasbenodigdheden

  • Warmte- Koudedragers

FROTH-PAK isolatieschuim

 

Het isolatieschuim van FROTH-PAK is een thermische isolator, die u zowel voor zowel warmte-, koude- als cryogene isolatie kunt inzetten. Het is niet voor niets één van de meest gebruikte en meest gewaardeerde isolatieschuimen op de markt: FROTH-PAK heeft een gedeclareerde Lambda-waarde van maar liefst 0,030 W/mK (Rsi). Het PU-schuim (ook wel PUR) van FROTH-PAK scoort daarnaast ook goed op andere technische eigenschappen, zoals de hoge isolatiewaarde, waterdichtheid en kleefkracht. Daarnaast is het dampdicht, erg licht (slechts 34 kilogram per kubieke meter) en heel eenvoudig te verwerken. Zie ook het instructiefilmpje op deze site.

FROTH-PAK pakketten

De producten van FROTH-PAK kennen een brede toepasbaarheid. Het spuitschuim wordt gebruikt in de industrie, maar ook in woningbouw. Zelfs bouwers van bijvoorbeeld decors en praalwagens gebruiken het schuim van FROTH-PAK om lichte, maar toch stevige vormen te maken. Afhankelijk van het oppervlak dat u wilt isoleren, zijn er diverse kits van FROTH-PAK te koop. Voor eenmalig gebruik op een klein oppervlak is er de mini-kit van FROTH-PAK, die 30 liter schuim bevat, voor de grootste klussen bevelen we FROTH-PAK 1900 aan met een inhoud van 4200 liter. Al het purschuim is daarbij gesloten cellig. Hierdoor is het een sterk, compact isolatieschuim met gesloten cellen in een hoge dichtheid waardoor de hoogste isolatiewaarde ontstaat.

 

FROTH-PAK Mini-kit

De Mini-kit is een wegwerpsysteem. De FROTH-PAK mini-kit is een gebruiksklare compacte schuimset. Twee flacons, een spuitpistool en 3 nozzles. Verwarm de flacons tot minimaal 24 graden Celsius, klik de nozzle op het pistool en u bent klaar om te starten. Het isolatieschuim bereikt na 30 seconden zijn uiteindelijke volume, is binnen de vijf minuten uitgehard en heeft een densiteit van 30 kg/m³.

 

FROTH-PAK 180

Voor professioneel en mobiel gebruik is de FROTH-PAK 180 kit ideaal. Meestal gebruikt met de GHA 9ft slangenset met slangen van 2,9 meter. Hierin zit maar liefst 400 liter schuim (in uitgeharde toestand). De FROTH-PAK 180 producten met CE-markering, zijn een combinatie van een isocyanaatcilinder met een polyolcilinder. Afhankelijk van de toepassing kiest u voor polyol slow rise, quick rise of high density.

 

FROTH-PAK 600

Voor professioneel gebruik is de FROTH-PAK 600 kit ideaal. Hierin zit maar liefst 1400 liter schuim (in uitgeharde toestand). Meestal gebruikt met de GHA 15ft met slangen van 4,6 meter. De FROTH-PAK 600 producten met CE-markering, zijn een combinatie van een isocyanaatcilinder met een polyolcilinder. Afhankelijk van de toepassing kiest u voor polyol slow rise, quick rise of high density.

 

FROTH-PAK 1900

Voor de écht grote klussen vertrouwt u op de FROTH-PAK 1900 kit. Deze kit bevat maar liefst 4200 liter uitgehard schuim en bestaat, evenals de andere kits van FROTH-PAK, uit twee componenten. Het isolatieschuim van FROTH-PAK bereikt in dertig seconden zijn uiteindelijke volume en is al na vijf minuten volledig uitgehard.

 

Goede prijs voor FROTH-PAK

De producten van FROTH-PAK zijn de absolute top in de markt voor isolatieschuimen. Niet zo gek dus dat u bij Gasco Benelux diverse kits van FROTH-PAK vindt. Deze koopt u uiteraard tegen een aantrekkelijke groothandelsprijs in onze webshop. Ook de nozzles, pistolen en accessoires die u nodig heeft om FROTH-PAK PU-schuim optimaal te kunnen verwerken, bestelt u eenvoudig bij Gasco. Nog niet overtuigd? Neem gerust contact met ons op voor een demonstratie!